Schiat

Hotelul nostru se află între culmi înalte de 2-3.000 metri! La căderea primei zăpezi, îi aşteptăm cu drag în Rauris pe cei ce doresc să schieze.

Pârtia de începători, avansaţi, profesionişti şi snowboarding, câştigătoare a medaliei de bronz în sezonul 2009/2010, se află la 400 m de hotel. Cei curajoşi îşi pot testa cunoştinţele pe pista de curse, unde cu ajutorul vitezometrului automat îşi pot măsura viteza maximă atinsă.
În sat se găsesc mai multe locuri unde se închiriază echipamente de schi, în hotel se găseşte un depozit încălzit pentru acestea.
Pistele de diferite niveluri de dificultate au în total 36 km, pentru urcarea acestora îţi stau la dispoziţie 10 teleschiuri.

Nu trebuie să te sperii de toate cele de mai sus, chiar dacă nu aţi mai schiat vreodată! Copiii precum şi adulţii se pot bucura de una dintre sporturile de iarnă, cu ajutorul instructorilor de schi, vă garantăm că nu o să duceţi lipsă de aer curat şi râsete!

Dacă toate acestea n-ar ajunge, atunci cu ajutorul maşinii în mai puţin de 40 de minute puteţi ajunge la Kaprun, unde te poţi bucura de piste de diferite lungimi şi nivele de dificultate. Kitzsteinhorn este una dintre zonele de schi cu cea mai multă zăpadă din Austria. Pe pârtiile din Maiskogel şi Schmittenhöhe, schiorii precum şi cei care se dau cu snowboardul se pot pierde în plăcerea coborârii.
Dacă te-ai săturat de schiat, în restaurantul nostru, precum şi în departamentul de wellness poţi găsi tot ce ai nevoie pentru o după-amiază plăcută.

Preţuri precum şi informaţii adiţionale