Pentru motociclişti

Fiecare client venit cu motorul are parte de o reducere de 5%.

Hotelul nostru este situat într-una dintre cele mai frumoase şi avantajoase zone din Salzburgerland. De aici pornesc în formă de stea trasee pentru motociclişti, care mai de care mai frumoase, în toate direcţiile provinciei. Poţi să te plimbi cu motorul în jurul lacurilor, văilor spaţioase, dealurilor acoperite cu iarbă, după care te îndrepţi spre culmile înalte. Peisajele provinciei Salzburg apar în imagini sublime. Chiar dacă doreşti o plimbare “plăcută” sau una care “îţi taie răsuflarea”, de aici nu o să pleci dezamăgit: panorama este de neegalat, iar traseele de pe malul lacurilor şi în jurul munţilor sunt de vis.

Trasee de o zi: 

Grossglockner Hochalpenstrasse este cel mai cunoscut drum alpin din Austria, care are o lungime de 48 km şi este alcătuit din 36 de curbe. Periodic de-a lungul drumului la câţiva metri se pot observa râpe adânci. Este o experienţă unică! De asemenea se ivesc panorame minunate asupra Parcului Naţional Hohe Tauern şi a munţilor înalţi de 3.000 m. La capătul drumului ajungi la cel mai înalt vârf montan din Austria, Grossglockner care are o înălţime de 3.798 m. De-a lungul drumului se găsesc multe puncte de observare, muzee şi cabane. Se merită să fim atenţi şi la fauna sălbatică.

Traseu Salzburg – Stiria

Pe acest traseu este ideală diversitatea: în prima parte a traseului, trecem prin zona lacurilor din Salzburg, după care trecem prin două pasuri. La aproximativ 1.800 m înălţime atât motociclistul cât şi motorul se pot odihni.

Circuitul Salzkammergut

Drumul trece printre lacurile din Salzkammergut fiind una dintre cele mai frumoase trasee din provincia Salzburg. Din această cauză este un loc preferat de către motociclişti.

Trasee de o jumătate de zi

Traseul din Hochkönig este unul splendid, cu panoramele sale de neegalat, unde suntem convinşi că ţi se vor încinge roţile. Lasă-te purtat de val şi bucură-te de un ţinut care îţi taie răsuflarea.

Pe circuitul Rossfeld, cu un ritm lent de călătorie te poţi bucura de traseul de lângă minele de aur alb (minereu de sare).

O variantă mai scurtă al circuitului Salzkammergut, pe care nu trebuie să îl rateze nici un motociclist: pe drumul Postalm, care duce la cel de-al doilea cel mai mare platou din Europa. Atenţie! Aici este adevărata natură, frecvent se întâmplă ca drumul să fie blocat de către bovine!

Într-o excursie la sfârşit de săptămână sau doar într-o plimbare cu motorul în timpul săptămânii: dacă te urci pe şeaua motorului şi mergi prin jurul lacurilor din Salzburg, la vederea apelor acestora o să decizi să iei o pauză scurtă şi să te odihneşti.

Natura este o adevărată comoară a peisajului. Zona Taugl este bogată în peşteri care ascund cascade şi stalactite. Una dintre cele mai frumoase peşteri este Lengfeldkeller, ale cărei ape cad de la o înălţime de 20 metri.

Circuit în munţii Tennen, traversând cu motocicleta prin valea Lammer, după care te îndrepţi sprea cea mai mare peşteră de gheaţă a lumii. Ar fi păcat s-o ratezi!