Programe de toamnă în Rauris

Rauris, valea de aur

Parcul Naţional Hohe Tauern în perioada de toamnă se schimbă în întregime. Culorile frunzelor se transformă într-un bordo, galben şi verzui, în Salzburg, Zell am See şi Badgastein.

Excursiile în perioada de toamnă pe teritoriul Rauris, sunt foarte populare.

Sunt persoane care vin doar la sfârşit de săptămână, dar poţi să petreci şi o săptămână descoperind cărările munţilor, sau poate doreşti să vizitezi oraşele Salzburg, Zell am See sau Badgastein, deoarece din cauza vremii nefavorabile ai ocazia să vizitezi exponatele muzeelor.

Toamna, când culorile frunzelor se schimbă, drumeţiile din zona Rauris căpătă o nouă experienţă.

Poţi alege din peste 295 de trasee de drumeţii, dacă decizi să faci o vizită în apropierea Zell am See.

Perioada de toamnă este cea mai frumoasă pentru o călătorie în zona văii Rauris, fiecare munte oferă o experienţă mai unică, decât de obicei.

În cazul vremii nefavorabile te sfătuim să vizitezi muzeele din zonă, precum cea din Mittersill, Centrul Parcului Naţional este un muzeu al naturii, unde poţi admira diferitele specii de animale şi plante.

Spălarea aurului este un program popular pe toată perioada anului, valea Rauris este cunoscută datorită acesteia, precum şi datorită altor programe.

Din valea Rauris, Salzburg se poate vizita cu uşurinţă, cu ocazia unei zile ploioase îţi recomandăm să vizitezi castelul Hellbrunn, Domul din Salzburg şi oraşul vechi.

Şi Zell am See este o locaţie care se merită să o vizitezi, şi care ar fi păcat să o ratezi.

Wellness

După terminarea traseelor, precum şi a programelor, wellnessul poate oferi o experienţă plăcută, deoarece în această perioadă organismul se răceşte, iar departamentul wellness al hotelului te poate încălzi.

De asemenea piscina panoramică îţi oferă o experienţă unică.

Răsfăţuri culinare în Rauris

Rauris este cunoscut datorită relaţiei strâns legate cu natura, care se regăseşte şi în mâncare. Fiecare mâncare este preparată din ingrediente proaspete.