Parcul Naţional Hohe Tauern

Hotelul se găsește în Parcul Național Hohe Tauern, care cu o suprafață de 1.800 kilometri pătrați este considerată cea mai mare rezervație naturală a Europei Centrale. Cine a trecut pe acolo cu greu poate uita Cascadele Krimml, sau panorama de vis al drumului ce duce spre cea mai înaltă culme a Austriei, Grossglockner.

Dacă aţi dori să schiaţi, să vizitaţi gheţarii iarna, să vă bucuraţi de vegetaţie şi animalele din zonă, de lacurile, satele şi oraşele pitoreşti, atunci Sonnhof Hotel este cea mai bună alegere! Infrastructura excelentă, centrul de informare, ghizi turistici instruiţi uşurează alegerile din nenumăratele activităţi oferite în Parcul Naţional Hohe Tauern.

Instructorii instruiţi ai Hotelului Sonnhof te ajută să găseşti activitatea potrivită pentru tine, fie iarnă sau vară. Deoarece hotelul se află pe suprafaţa Parcului Naţional Hohe Tauern, vă puteţi bucura de minunile naturii neatinse, dacă decideţi să ne vizitaţi.

Camerele hotelului cu terasă, oferă o vedere mirifică asupra acestui peisaj.

Pe teritoriul Parcului Naţional Hohe Tauern din iulie până în septembrie, în fiecare zi de luni până sâmbătă poţi lua parte la 26 de drumeţii, în cadrul cărora putem învăţa de la ghizi, multe informaţii interesante.

În cazul în care vremea este nefavorabilă, vizitează muzeul natural Mittersill din Centrul Parcului Naţional, care poate fi admirată iarna şi vara, unde poţi vedea gheţari, cascade, precum şi animale rare.

Poţi cere informaţii adiţionale despre aceste ture la recepţia hotelului.

Iubitorii de alpinism, de fotografie în natură, cei doritori de experienţe noi, adoră lumea pe care Parcul Naţional Hohe Tauern o are de oferit.

De pe teritoriul hotelului mulţi pornesc la drumeţie în Parcul Naţional Hohe Tauern, ghizi experimentaţi îi aşteaptă pe cei interesaţi.

Alpinismul a început în munţii din Parcul Naţional Hohe Tauern, aici se găseşte şi primul gheţar care a fost căţărat, Ankogel, înalt de 3.251 m.

http://www.hohetauern.at

http://www.nationalpark.at