Odihnă cu familia în Austria

De ce este ideală o odihnă cu familia în Austria? Pentru că serviciile oferite de Hotelul Sonnhof acoperă orice nevoie aţi avea, fie ea mică sau mare.

Valea Rauris este o locaţie excelentă pentru iubitorii de drumeţii, schi şi excursii.

După o zi activă, copiii pot continua să se distreze în locul nostru de joacă, în timp ce adulţii se pot relaxa în departamentul wellness al hotelului.

În restaurantul hotelului toată lumea poate găsi ce pofteşte; aromele de acasă, micul dejun şi cina tip bufet sunt o invitaţie pentru toate vârstele. Aerul de munte, mâncărurile gustoase şi confortul camerelor oferă o încărcare cu energie a spiritului, cât şi a corpului.

Programele noastre în aer liber oferă o experienţă de neuitat tuturor membrilor familiei. Ai încercat vreodată să speli aur? Întoarcete în timp în lumea muzeelor! Dacă doreşti o deconectare adevărată a spiritului, activităţile sportive îţi pot oferi acest lucru!

Cu ocazia diferitelor evenimente organizate, suntem atenţi să fim pe placul tuturor musafirilor Hotelului Sonnhof, ca nimeni să nu se plictisească şi ca toată lumea să-şi găsească ocupaţie.

Ca familia să fie împreună toată ziua, aveţi la dispoziţie camere de familie, precum şi apartamente. În incinta hotelului vă stau la dispoziţie un teren de Squash şi o masă de ping-pong, iar cei mici se pot distra la locul de joacă. În timp ce copiii se joacă, adulţii se pot deconecta în departamentul wellness, folosind: piscina, sauna sau solarul. Tinerii dornici de distracţie pot vizita oraşele învecinate, cu ajutorul trenului din apropiere.

De asemenea lacul Zell am See precum şi oraşul Kaprun pot fi vizitate cu ajutorul trenului. Pe lacul Zell am See se pot face plimbări cu vaporul, şi se pot închiria bărci cu motor, unde şi copiii pot conduce vaporul. În estul Europei, în Kaprun, se găseşte prima pârtie de schi deschisă toată perioada anului.

Puteţi să aduceţi şi bunicii cu voi. Drumeţiile scurte nu o să le provoace vreo problemă. Vor găsi ceva pe placul lor printre programele hotelului, odihna cu familia în Austria fiind astfel una de care toţi se pot bucura.