Aşteptarea primăverii

Istoria Raurisului

Rauris a fost întotdeauna un oraş aparte, datorită spălării aurului şi peisajului mirific a fost o destinaţie preferaţă de mulţi, astfel a ajuns să fie una dintre cele mai frumoase oraşe din regiunea Salzburg.

Schiat

Începutul primăverii este încă ideal pentru schi. Salzburg, împrejurimile, nenumăratele munţi, valea Rauris precum şi pârtiile de schi sunt încă acoperite de zăpadă.

Pârtiile de schi din Zell am See sunt renumite, deoarece oferă privelişti spectaculoase asupra văilor şi sunt întotdeauna acoperite cu zăpadă. Dacă nu ai avut timp iarna pentru schi, poţi să recuperezi acuma.

Bucură-te de cele mai frumoase ture de schi pe teritoriul văii Rauris. La baza hotelului îţi stă la dispoziţie depozitul de echipamente de schi.

Vacanţă la munte

Când s-a topit şi ultima zăpadă, a sosit vremea unei vacanţe. Această vreme este prielnică iubitorilor de munte, bate soarele, natura reînvie şi se înverzeşte.

În Parcul Naţional Hohe Tauern putem să admirăm vegetaţia neatinsă, şi animalele, în mediul lor natural.

Ia parte la o tură de neuitat în munţii din Rauris. Cucereşte vârfurile muntoase! Poţi să alegi dintr-o mulţime de rute, dacă doreşti să te bucuri, de la înălţime de panoramele din Rauris.

Iubitorii de drumeţii se pot bucura de vremea perfectă a primăverii târzii, deoarece nu este nici prea cald, nici prea frig, iar ziua este mai lungă. În această perioadă Rauris oferă o vedere spectaculoasă, alături de natura înverzită.

În această perioadă Zell am See nu este plină de scăldători, însă merită să petreci o zi, vizitândul.

De asemenea putem să mergem cu trenul până in oraşul Salzburg, unde ne putem bucura de o privelişte pitorească.