• en
  • de
  • hu
Sonnhof Hotel Rauris


Abonează-te și căștigă

Ai întâlnit cu familia de marmotă drăguță pe pagina noastră de Facebook? Ai deja un nume creativ pentru aventura lor? Atunci a mai rămas un singur pas: abonează-te la newsletter-ul nostru!
Cei care ne lasă un comentariu la postarea pe Facebook și sunt abonați la newsletter-ul nostru pot câștiga prin tragere la sorți un sejur ALL-INCLUSIVE pentru toată familia, pe care-l pot valorifica ORICÂND, până la sfârșitul sezonului de vară! *

 

*Premiul constă dintr-un pachet de 8 zile/7 nopți de cazare, pentru 2 adulți și doi copii (până la 12 ani), în regim all inclusive. Premiul se poate valorifica oricând, până la data de 25 octombrie, în limita locurilor disponibile, pentru o dată prestabilită.

Extragerea va avea loc în data de 10 august, 2020.

Abonații la newsletter-ul Sonnhof Hotel vor primi oferte, informații și invitații la concursuri cu premii, la care doar cei mai importanți oaspeți au acces, așadar nu ezitați să apăsați butonul de ABONARE!

______________________________

Noi vă promitem în schimb, că nu vă deranjăm niciodată cu informații inutile și că vă respectăm spațiul personal.

Acesta nu este doar un newsletter care îți umple periodic căsuța de e-mail.

__________________________

Aceasta este cererea de prietenie a Hotelului Sonnhof și o oportunitate exclusivă pentru cei mai importanți oaspeți ai noștri.

Mulțumin