Cu rucsacul în Austria

mai 28, 2020 10:53 am

Nu toate vacanțele trebuie să fie despre servicii și cazări rezervate la prețuri nejustificat de mari. Tot mai mulți aleg frumusețea vacanțelor active, fără obligații. Întoarcerea la origini.

O vacanță cu rucsacul în spinare nu înseamnă să pornești în lume fără nici un plan, total nepregătit, lăsând totul la voia întâmplării, ba dimpotrivă. A călători cu rucsacul în spate înseamnă să nu-ți petreci cea mai mare parte a vacanței ascuns în grădina unui hotel, ci să descoperi și frumusețile aflate pe o rază mai mare, în jurul proprietății.

Men stand to watch mountains in tropical forests with backpacks in the forest. Adventure, traveling, climbing.

Campioana pentru astfel de destinații este, fără îndoială, Austria.

Nu doar Alpii sunt încântători, ci și multitudinea de atracții naturale neatinse de mâna omului, cât și prezentarea într-un mod foarte autentic a valorilor culturale și culinare.

Pentru turiștii maghiari în special, vestea bună este că Austria are o ofertă bogată nu doar din prisma atracțiilor și a istoriei comune, dar există și numeroase cazări cu proprietari maghiari.

Pentru o vacanță cu rucsacul în spate, este indicat să alegi o mică vale de la poalele Alpilor, de unde poți vizita cât mai multe atracții naturale și obiective culturale, în cadrul unor excursii de o zi. Rauris, Kell am See sau Kaprun sunt destinații perfecte pentru a satisface un astfel de sejur.

În cazul în care călătorești cu mașina, odată ajuns la cazare, va fi foarte ușor să renunți la cele patru roți și să treci la două roți, la tren sau la bețele de drumeție. Dacă alegi să te deplasezi cu bicicleta, este recomandat să închiriezi o bicicletă de teren tip mountainbike, deoarece există o infrastructură de sute de kilometri de trasee de bicicletă foarte atent construite care duc la destinațiile principale din apropierea văilor, dar care nu sunt potrivite pentru bicicletele de șosea.

Bețele de trekking îți vor fi cei mai buni prieteni în timpul drumețiilor din Austria. Mii de trasee montane duc la cele mai incredibile locuri în care te poți bucura nu doar de minunile naturale unice, ci și de apropierea animalelor. Vestea bună este că nu ai nici un motiv să te temi, deoarece șansele să întâlnești animale sălbatice periculoase sunt practic nule.

Călătoria cu trenul nu este numai eficientă, ci și plină de aventuri. Nu trebuie să-ți petreci timpul de călătorie dintre două destinații privind asfaltul, ci poți să-ți clătești ochii cu peisajele alpine încântătoare din fereastra trenului sau să te reîncarci citind o carte bună.

Traveler are backpacking and walking alone at train station.

Poți organiza așadar o vacanță în așa fel, încât nu doar confortul diferitelor servicii de cazare să-ți ofere relaxarea, ci să trăiești noi experiențe cu trup și suflet, păstrându-te activ, astfel ca nici cartea ta să nu se prăfuiască pe noptieră.

This post was written by admin

Lasă un răspuns