Să înceapă tura de noapte!

 

Înscrie-te în programul de loialitate Sonnhof Hotel și adună nopți! Cum? Vino la hotel, cazează-te pentru cel puțin 3 nopți, înscrie-te și gata, ești în programul nostru de loialitate.* După înscriere, te ajutăm să pornești „tura de noapte”. Citește mai departe și află toate informațiile de care ai nevoie pentru a extinde numărul nopților petrecute la noi.

*În programul de loialitate se pot înscrie doar persoanele care au împlinit 18 ani și au petrecut cel puțin 3 nopți la hotelul nostru.

Reîncarcă-te! – Recharge mode ON

Încearcă lucruri noi și reîncarcă-te în natură!

Poți alege dintr-o mulțime de posibilități, dacă dorești să ai parte de aventuri cu adevărat incitante. Alege minimum 3 activități, păstrează chitanța primită și prezint-o la recepția hotelului. Pe lângă distracție, poți obține o noapte în plus, pe care o poți utiliza la următorul sejur.

Mergi cu bicicleta!

Sari pe bicicletă, relaxează-te și adună nopți!

Închiriază 2 e-bike-uri pentru cel puțin 3 ore, mergi cu ele prin valea Rauris și prezintă chitanța primită la recepția hotelului. Pe lângă relaxare activă, poți obține o noapte în plus, pe care o poți utiliza la următorul sejur.

Împarte-ți noaptea cu toată lumea!

Suntem curioși să-ți aflăm opinia!

Dacă timpul petrecut la noi merită să-l descrii în câteva cuvinte, nu ezita să le împărtășești cu noi. Caută-ne pe Google sub numele Sonnhof Hotel și scrie o recenzie.
Prezintă recenzia scrisă de tine la recepția hotelului, iar noi îți oferim o noapte în plus la următorul sejur.

1+1=3

Lucrăm împreună pentru un bine comun!

Dacă ai petrecut câteva nopți la noi și ești mulțumit de serviciile pe care ți le-am oferit, recomandă-ne și cunoștințelor tale care încă nu ne-au vizitat. Și ție ce-ți iese? Poți obține câte o noapte în plus după fiecare rezervare făcută datorită recomandării tale.
Persoana care face rezervarea trebuie să ne spună numele tău când sosește la recepția hotelului, și tu ai și primit noaptea suplimentară.

Adună experiențe de neuitat!

Din mulțimea de posibilități, alege programul care sigur va fi memorabil.

Dacă dintre atâtea programe nu știi pe care să-l alegi pentru o experiență de neuitat, te ajutăm noi să te hotărăști. Cere lista cu programe la recepția hotelului, participă la toate cele 5 programe în timpul petrecut la noi, adu lista completată înapoi și, pe lângă experiențele memorabile, poți obține și o noapte în plus la următorul sejur.

Schiază cu noi!

Pune-ți schiurile și bucură-te de pârtiile de poveste!

Profită de posibilitățile oferite de iarnă și schiază în cele mai frumoase locuri. Alege un abonament de schi de 3 zile, distrează-te pe pârtie și adu chitanța la recepția hotelului. Pe lângă distracție și sport, poți obține și o noapte în plus la următorul sejur.

Pune-ți ghetele de drumeție!

Pune-te în mișcare și adună nopți!

Parcul Național Hohe Tauern este plin ochi de minuni și surprize. Descoperă și tu oportunitățile oferite de Parcul Național, participă la cel puțin 5 dintre cele 26 de drumeții și această activitate utilă îți poate aduce o noapte în plus la următorul sejur. Completează fișa primită la recepție și noaptea suplimentară poate fi a ta.

Lipește stickere prin Austria!

Adună nopți cu stickere!

Lipește stickerele primite la hotel în diferite locuri din Austria, în orașe, în apropierea obiectivelor turistice etc. Fotografiază apoi stickerele lipite (în așa fel, încât să se poată recunoaște locația), și încarcă fotografiile pe pagina ta de Instagram, etichetând pagina @sonnhof.rauris și marcând locația.