Îți mulțumim că ne-ai contactat

View of Sonnhof Hotel Rauris from the outside

Îți mulțumim că ne-ai contactat. Eszter v-a lua legătura cu tine în scurt timp.

Telefon: +43654420077

Email: info@sonnhofhotel.at

sau scrie-mi pe Facebook

Am dori să îți oferim câteva sfaturi, despre oportunitățile noastre din program.

PROGRAM PRIMĂVARĂ-VARĂ

 

AŞTEPTAREA PRIMĂVERII

Începutul primăverii este încă ideal pentru schi. Salzburg, împrejurimile, nenumărații munţi, valea Rauris precum şi pârtiile de schi sunt încă acoperite de zăpadă. Iubitorii de drumeţii se pot bucura de vremea perfectă a primăverii târzii, deoarece nu este nici prea cald, nici prea frig, iar ziua este mai lungă. În această perioadă Rauris oferă o vedere spectaculoasă, alături de natura înverzită.

ODIHNĂ CU FAMILIA ÎN AUSTRIA

De ce este ideală o odihnă cu familia în Austria? Pentru că serviciile oferite de Hotelul Sonnhof acoperă orice nevoie aţi avea, fie ea mică sau mare. Ca familia să fie împreună toată ziua, aveţi la dispoziţie camere de familie, precum şi apartamente. În incinta hotelului vă stau la dispoziţie un teren de Squash şi o masă de ping-pong, iar cei mici se pot distra la locul de joacă. În timp ce copiii se joacă, adulţii se pot deconecta în departamentul wellness, folosind: piscina, sauna sau solarul. Tinerii dornici de distracţie pot vizita oraşele învecinate, cu ajutorul trenului din apropiere.

SPĂLAREA AURULUI

Călătoreşte în timp, în vremea mineritului aurului şi învaţă de la experţi, cunoştinţele folosirii uneltelor pentru spălatul aurului. În valea Rauris se află câteva asemenea zone, unde se spăla aurul şi unde poate găseşti chiar tu aur!

ATRACŢII CULTURALE

Orasele care merită văzute, puncte de interes din împrejurimi.

PENTRU MOTOCICLIŞTI

Hotelul nostru este situat într-una dintre cele mai frumoase şi avantajoase zone din Salzburgerland. De aici pornesc în formă de stea trasee pentru motociclişti, care mai de care mai frumoase, în toate direcţiile provinciei.